PERSONAL TRAINING

Bouw samen met jouw trainer aan het fundament voor een fit en gezonder leven

Personal training

Ben jij de rebel in jezelf kwijt en wil je weer met een glimlach in de spiegel kijken? Je een fitte, sterke en energieke vrouw voelen?

Je wekelijkse bezoek aan de gym is belangrijk, maar wat doe je al die andere dagen? Een actieve en gezonde leefstijl stopt namelijk niet buiten de gym. Het personal training & coaching programma helpt jou naast je wekelijkse training(en) ook in je eigen omgeving resultaat behalen en behouden. Zo ontdekken we samen wat voor jou écht werkt!

Personal training

Onze aanpak

1-OP-1 TRAINING

Één tot drie keer per week ga je aan de slag met een deskundige trainer die jou helpt een fittere en sterkere versie van jezelf te worden. Testen en metingen geven continue inzicht in jouw vooruitgang.

LEEFSTIJL COACHING

Met coaching en leefstijl-opdrachten maken we aanpassingen in jouw gedrag en gewoontes. Creëer een gezonde leefstijl en krijg grip op voeding en je gewicht zonder een dieet te volgen.

MINDSET TRAINING

Wanneer je goed in je vel zit en een goede dag hebt dan lijkt het als vanzelf te gaan. Maar wat als je minder goed in je vel zit? We coachen daarom vooral op het kunnen volhouden van een gezonde leefstijl.

Klaar om je fit en zelfverzekerd te voelen?

Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.