Personal training

Wil jij een vrouw zijn die fit, vitaal en sterk in het leven staat? Of ben je de rebel in jezelf kwijt en wil je weer met een glimlach in de spiegel kijken?

Bewegen is goed maar goed bewegen is nog beter. Goed kunnen bewegen biedt vrijheid, een niet te onderschatten factor voor geluksbeleving en daarmee vitaliteit. Het is daarom dat we bij Gym Rebel veel aandacht besteden aankwaliteit van bewegen. Een professionele personal trainer helpt jou in het verkrijgen van een beter beweegpatroon, meer kracht en conditie. Daarnaast zorgen we samen met jou voor een gebalanceerd en vitaler voedingspatroon. Fabels en feiten worden gescheiden en je zult niet overspoeld worden door gehypte wondermethodes. Een professional die jou helpt bij het behalen en volhouden van jouw doelstelling. En niemand heeft ons gezegd dat we ons daar niet bij mogen amuseren. So let’s rebel!

Starten met personal training begint met een uitgebreid intake gesprek. Aan de hand hiervan en testen op het gebied van beweging, voeding en mentale gezondheid bespreken we jouw wens. Indien andere leefstijlgebieden een rol spelen bij het behalen en/of volhouden van jouw doelstelling kan personal training aangevuld worden met een coachprogramma. Vervolgens stellen we een plan samen en kijken we welke trainingsfrequentie het beste bij jou past. Heb je een drukke agenda? Geen probleem, met onze op wetenschap gebaseerde trainingssessies van 30 minuten zorgen wij dat je zo efficiënt mogelijk traint.

Interesse om aan de slag te gaan met een personal trainer van Gym Rebel? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend intakegesprek.