Personal training

Ben je de rebel in jezelf kwijt en wil je met een glimlach in de spiegel kijken? Je weer een fitte, sterke en energieke vrouw voelen?

Bewegen is goed maar goed bewegen is nog beter. Goed kunnen bewegen biedt vrijheid, een niet te onderschatten factor voor geluksbeleving en daarmee vitaliteit. Het is daarom dat we bij Gym Rebel veel aandacht besteden aan de kwaliteit van bewegen. De personal trainer helpt jou in het verkrijgen van een beter beweegpatroon, meer kracht en conditie. Daarnaast zorgen we samen met jou voor een gebalanceerd en vitaler voedingspatroon.

Met behulp van onze online tool ‘My Gym Rebel’ geven wij continue inzicht in jouw progressie. Dit geeft inzicht, motivatie en maakt dat we kunnen bijsturen wanneer dit nodig is. Je gaat samen aan de slag met een personal trainer die helpt bij het behalen en volhouden van jouw doelstelling. En niemand heeft ons gezegd dat we ons daar niet bij mogen amuseren. So let’s rebel!

Interesse in personal training?
Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op voor een afspraak. Je ontvangt vervolgens een vragenlijst via mail. Deze lijst geeft richting aan jouw intakegesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, bespreken we jouw wensen en leggen we je uit wat wij voor jou kunnen betekenen.