Voeding

Heb jij gevoel dat je na al die diƫten na verloop van tijd alleen maar zwaarder bent geworden? Word je ook zo moedeloos van alle voedingshypes en wil je niet meer op de weegschaal hoeven te staan?

Over voeding wordt van alles gezegd en geschreven waardoor het lastig kan zijn om door de bomen het bos te zien. Het probleem is niet zozeer dat we niet weten wat gezond en ongezond is, maar in het feit dat we niet kunnen volhouden. Daarom is voedingscoaching bij Gym Rebel gericht op het maken van aanpassingen in jouw gedrag en de daarbij behorende gewoontes. We spelen in op de motivatie van de mens, leren je feiten van fabels scheiden en geven je meer zekerheid in het maken van keuzes omtrent voeding. Krijg grip op voeding en leer afvallen zonder een dieet te volgen!

Interesse in het 12 weken programma?
Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op voor een afspraak. Je ontvangt vervolgens een vragenlijst via de mail. Deze lijst geeft richting aan jouw intakegesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, bespreken we jouw wensen en leggen we je uit wat wij voor jou kunnen betekenen.

* Zowel op locatie als online mogelijk.