Personal coaching

Wil jij afscheid nemen van die extra kilo’s zonder een dieet en de zoveelste voedingshype te volgen? Weerbaar, krachtig en energiek in het leven staan?

Als we echt duurzaam onze leefstijl willen veranderen zullen we verder moeten kijken dan de adviezen die we dagelijks over ons heen krijgen gestort in magazines en blogs. Zowel de praktijk, de jaarlijkse goede voornemens alsook wetenschappelijke onderzoek laten zien dat een juiste intentie slechts een eerste stap is. Wanneer je lekker in je vel zit en een goede dag hebt dan lijkt het als vanzelf te gaan. Maar wat doe je op die minder goede dagen? De zorg voor het gezin, werk, een drukke agenda, het onderhouden van sociale contacten of gewoon struikelen over het leven. Obstakels en blokkades die ervoor kunnen zorgen dat je de focus verliest op iets heel belangrijks,namelijk: jezelf. De personal coacht werkt samen met jou aan diverse leefstijlaspecten zoals voeding, stress, slaap en fitheid. Een preventieve aanpak vereist professioneel advies en interventies die niet alleen helpen met veranderen maar ook met volhouden. Juist hier ligt onze expertise.

Starten met personal coaching begint met een uitgebreid intake gesprek. Aan de hand hiervan en testen op het gebied van beweging, voeding en mentale gezondheid bespreken wij jouw wens. Vervolgens stellen we een plan samen bestaande uit diverse interventies zoals bijvoorbeeld het verbeteren van het slaappatroon, managen van stress, bevorderen van zelfcompassie of het gewoonweg leren volhouden van een voedingspatroon. We kijken samen naar de obstakels die het voor jou moeilijk maken om vol te houden. Daarnaast reiken we je de tools aan om focus te houden, wilskracht in te zetten en veerkrachtig te zijn om gewoontes te kunnen doorbreken. We bereiden je niet alleen voor op de moeilijke situaties maar leren je ook afstemmen en variatie toe te passen. Een persoonlijke 1 op 1 aanpak in het in het bevorderen van jouw vitaliteit. Stop met overleven en start met leven!

Interesse om aan de slag te gaan met een personal coach van Gym Rebel? Vul hier het contactformulier in voor een vrijblijvend intakegesprek.