Gym Rebel

Ben je de rebel in jezelf kwijt? Heb je het gevoel dat je wordt geleefd of lukt het maar niet om die gezonde leefstijl vol te houden? Wil jij je weer een fitte, sterke en energieke vrouw voelen?

Welkom bij Gym Rebel!
Wij zijn een ambitieus en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in leefstijl en vitaliteit van vrouwen. We kijken verder dan alleen bewegen, voeding, stress en slaap. Een vitaal leven vergt namelijk professioneel advies en interventies die niet alleen helpen met veranderen maar ook met volhouden. Juist hier ligt onze expertise.

Onze integrale aanpak is gericht op de basisbehoeftes van ons als mens. Bewegen, en met name de kwaliteit ervan, vormt het fundament van elk programma. Goed bewegen biedt namelijk vrijheid, een niet te onderschatten factor voor geluksbeleving en daarmee vitaliteit. Bewegen kan samen met een personal trainer of in onze kleinschalige class training.

Dare to be different
Gym Rebel is anders dan de standaard sportschool, waar niet iedere vrouw zich thuis voelt. Wij komen in opstand tegen de fitnessindustrie die vooral gericht is op veranderen en hypen in plaats van volhouden en helpen. Bij Gym Rebel is er geen plek voor machogedrag en zul je niet overspoeld worden door gehypte wondermethodes. Bij ons geen quick fix. Een veilige omgeving waar jij als vrouw de rebel in je naar boven kunt laten komen.

Are you ready to rebel?