Coaching

Heb je het gevoel dat je wordt geleefd? Lukt het maar niet om die gezonde leefstijl vol te houden? Stop met overleven en start met leven!

De zorg voor het gezin, werk, een drukke agenda, het onderhouden van sociale contacten of gewoon struikelen over het leven. Een vitaal leven wordt soms beperkt door verborgen stressoren. Je wordt geleefd of bent aan het overleven. Onder begeleiding van een vitaliteitscoach ga je aan de slag met leefstijlaspecten als stress, voeding, slaap en fitheid.

Verken en leer jouw doelstellingen volhouden, obstakels als vermoeidheid, angst of pijn te overwinnen en wordt weerbaarder en veerkrachtig in stresssituaties. Een preventieve aanpak vereist professioneel advies en interventies die niet alleen helpen met veranderen maar ook met volhouden. Juist hier ligt onze expertise. Je leert vaardigheden voor het leven. Niet alleen voor nu, ook voor de jaren die nog zullen volgen.

Interesse in het 12 weken programma?
Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op voor een afspraak. Je ontvangt vervolgens een vragenlijst via de mail. Deze lijst geeft richting aan jouw intakegesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, bespreken we jouw wensen en leggen we je uit wat wij voor jou kunnen betekenen.

* Zowel op locatie als online mogelijk.