Class training

Voel jij je niet thuis in een traditionele sportschool? Train jij liever in een kleine groep met persoonlijke aandacht?

Geen machines, complexe bewegingen of overvolle groepen. De speciaal door Gym Rebel ontworpen 30 minuten High Intensity Interval Training (HIIT) slaat een brug tussen fitness en een old school bokstraining. Wij hechten veel waarde aan jouw keuzevrijheid. Verkies je fitness boven boksen? Geen probleem, je bent een rebel en bepaalt zelf je workout ;)

Of je nou een fitte rebel bent, voor het eerst een gym binnenstapt of je bent zwanger; wij zorgen dat je het maximale uit jouw training haalt. Om te zorgen dat je zo veilig en efficiënt mogelijk traint maken we gebruik van een real-time hartslag weergave en persoonlijk trainingsadvies gebaseerd op een periodieke fitheidstest. Met behulp van onze online tool ‘My Gym Rebel’ geven wij continue inzicht in jouw progressie. Geen ‘one size fits all’ groeples maar een persoonlijke benadering met advies op maat. Want ook een groepsles zou om jou moeten draaien!

Intresse in een proefles of intakegesprek?
Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op voor een proefles en desgewenst een intakegesprek. Je ontvangt een vragenlijst via de mail, deze kan richting geven aan het intakegesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, bespreken we jouw wensen en leggen we je uit wat wij voor jou kunnen betekenen.