12 WEKEN FIT & SLANK

In 3 maanden naar een gezond en fitter leven door groepstrainingen en coaching

12 weken fit & slank

Wil jij afscheid nemen van die extra kilo’s zonder een dieet te volgen? Je een fitte en energieke vrouw voelen?

Dan is het 12 weken fit & slank programma iets voor jou! Het programma bestaat uit een wekelijkse groepstraining en coaching. De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Na elke training gaan we de diepte in wat betreft voeding en voorzien we je van handige tips en tools die je direct in de praktijk kunt toepassen. 

Het programma wordt ondersteund door testen en metingen, online video's, leefstijl-opdrachten, een trainingslogboek en 30 minuten workouts voor thuis. Zo optimaliseren we het resultaat niet alleen in onze gym maar ook in jouw eigen omgeving! 

12 weken fit & slank

Onze aanpak

DE TRAININGEN

Je traint minimaal 2x per week waarvan één keer in onze gym en één keer thuis. Voor thuis ontvang je een set ketllebells inclusief online 30 minuten workouts. Zo train je waar en wanneer jij wilt.

LEEFSTIJL COACHING

Door wekelijkse groepscoaching en leefstijlopdrachten leren we je aanpassingen maken in gedrag en gewoontes. Géén dieet, lijstjes over wat wel en niet mag maar een voedingspatroon dat bij jou past.

MINDSET TRAINING

Met kennis alleen kom je er niet. Daarom helpen we jou niet alleen met veranderen maar vooral met volhouden. Zo leer je focus houden en veerkrachtig zijn op dagen waarbij het even niet gaat zoals je zou willen.

INFO

Datum
Start dinsdag 7 maart t/m 30 mei 2023 om 19:00 (m.u.v. 16 mei). 

Locatie
Het programma vindt plaats in onze studio Frankenstraat 148 in Maastricht. Parkeren is gratis.

Deelnemers 
Er is plek voor maximaal 6 deelnemers. Dus wees er snel bij! 

Kosten 
De kosten van het programma bedragen €349. 

Ben jij klaar voor échte verandering?

Vul het contactformulier in en ontdek wat het programma voor jou kan betekenen!